Menu

Om samarbejdet

Om FCM Klubsamarbejdet

Brande IF er én af de 155 midt- og vestjyske fodboldklubber, der er med i FCM Klubsamarbejdet, der er navnet på  Danmarks ubestridt største fodboldsamarbejde bestående af både fodboldklubber og håndboldklubber. Disse 130 klubber er inddelt i 5 geografiske områder, hvor Brande IF hører under område 5. 

Alle klubber i FCM Klubsamarbejdet er automatisk med i det sportslige samarbejde. Det er helt gratis at være med i FCM Klubsamarbejdet, men på udvalgte arrangementer er der en mindre deltagerbetaling.  
 
Samarbejdet indeholder en masse sportslige tilbud om oplevelser for børn, trænerkurser, FCM Fodboldskoler og meget, meget mere. Tilbuddene til klubberne er bl.a.:  
 
Bolddrenge/piger til kamp på MCH Arena

- Mulighed for at U14-U15 spillere kan være bolddrenge, når FCM spiller hjemmekamp.  
 
Løb med ind på MCH Arena  
Mulighed for at give U6 – U10 spillere en stor oplevelse – de kan løbe med FC Midtjyllands spillere ind på banen til hjemmekampe. FC Midtjyllands spillere har en spiller i hver hånd, så spillere fra to klubber i FCM Klubsamarbejdet får denne store oplevelse til hver hjemmekamp. 
 
FCM Fodboldfest på MCH Arena  
Hvert efterår afholder FC Midtjylland SPAR Fodboldfest for alle medlemmer i klubberne i FCM Klubsamarbejdet. FC Midtjylland sørger for bus, billetter og en gave til alle spillere.  
 
Dagen har selvfølgelig omdrejningspunkt i kampen på MCH Arena, hvor der vil blive lavet spændende konkurrencer for spillerne på dagen.  
 
Besøg af en SAS Liga-spiller i klubben  
Der er mulighed for at få en af SAS Liga-spillerne til autografskrivning, afslutningsfest mv. i medlemsklubben af FCM Klubsamarbejdet.  
 
Klubtur til MCH Arena 
FCM Klubsamarbejdet giver alle medlemmer af samarbejdsklubberne mulighed for at komme til FC Midtjyllands hjemmekampe på MCH Arena til en favorabel pris.  
 
Dette tilbud er gældende til alle kampe i SAS Ligaen og landspokalturneringen, og det uanset om man ønsker at sidde på Faxe Kondi- eller Cottonfield Tribunen eller stå på Nordea Tribunen - vel at mærke forudsat at der ikke er udsolgt.  
 
Tilbuddet er udelukkende gældende, hvis man laver en klubtur med min. 30 deltagere, men til gengæld er prisen så lavet ekstra god.  
 
De eneste betingelser for at kunne udnytte tilbuddet er:  
- Klubben skal være med i FCM Klubsamarbejdet…  
- Det skal være et offentligt arrangement i klubben, hvor alle kan tilmelde sig…  
- Man skal være min. 30 personer for at kunne opnå rabatten…  
- Klubrepræsentanten er den eneste, der kan bestille billetter…  
 
Læs mere om rabatterne 
her  
 
Klubforedrag om FCM Klubsamarbejdet  
Som samarbejdsklub har man mulighed for at få en person med tilknytning til FC Midtjylland på besøg i klubben til et trænermøde eller lign. for at fortælle om mulighederne i FCM Klubsamarbejdet.  
 
Øvrige tilbud i FCM Klubsamarbejdet  
- Gratis FCM Logoer til alt spillertøj  
- Flot FCM Klubsamarbejdet-klubsten til klubben (skænket af Stenex - Danske Stenhuggerier)
- Kontant belønning, hvis en spiller fra FCM Klubsamarbejdet sælges til udlandet via FCM  
- Køb af træningsdvd´er  
- Arrangementer med Ulveklubben
 

FCM Klubrepræsentanterne i Brande IF er:

  • Michael Koch, der også er formand for fodboldudvalget i FCM Klubsamarbejdet – repræsentant i bestyrelsen for FCM Klubsamarbejdet – samt de 140 samarbejdsklubbers (fodbold) repræsentant i FC Midtjyllands bestyrelse.
  • Thomas Boldreel
Luk