Nyt Æresmedlem i Brande IF

image Kent Nielsen ædret for det store arbejde gennem mange år i Brande IF
31. marts 2022 kl. 09:22
Kent Nielsen hædret som nyt Æresmedlem i Brande IF

Æresmedlem - den største hæder man kan opnå i Brande IF.

Det er altid en kæmpe fornøjelse og en stor ære at være med til at overrække denne hæder. For man hylder en person, der gennem en årrække har gjort noget ekstraordinært for sin klub og forening. En person, der er foreningsmennekser - og som er kendetegenet af at VI kommer før MIG. En person, hvor det at gøre noget for andre overskygges at hvad jeg får ud af det. Det er en værdig modtager af hæderen som Æresmedlem.

Kigger man på billederne af de tidligere modtagere og læser deres bedrifter, så kan det godt løbe koldt ned af ryggen – for det er virkelig nogle store navne og personligheder. I 2016 da vi fejrede 110 års jubilæum udnævnte vi Gert Bjerre, Jan Svendsen og Åge Kristensen som Æresmedlemmer. 30. marts 2022 – udnævntes den næste...

Kent Nielsen har været en stor del af Brande IF gennem rigtig mange år – startede som spiller – og blev senere træner for forskellige hold. Foreningslivet og sporten ligger personen nært – man kan vel næppe finde nogen hvor det er kommet mere ind med modermælken eller direkte i blodet end ved Kent Nielsen. Han nærmest levede på Brande Stadion og har altid været en fast del af klubben. Og når man så ser at samme værdisæt og respekt for foreningslivets rammer er givet videre til modtagerens piger - Amalie og Mathilde - så ved man at Kent er et foreningsmenneske.

BIF CUP har gennem flere år nydt godt af Kent's lederegenskaber og da vi ikke kunne gennemføre BIF CUP mere, så dukkede der nye ideer op – og et nyt Brande Cup var født. Gennem hele Coronaperioden har Kent været aktiv og arbejdet for klubben – og de sidste par år har vi nydt godt af hans store arbejde i bestyrelsen.

Kent Nielsen – du er en fantastisk person og en værdig modtager. Aldrig siger du nej – for du elsker at hjælpe og du elsker at være i klubben. Det er vi dig evig taknemmelig for – du er altid klar med viden, excelark og masser af arbejde. Derfor er det en kæmpe ære – på Brande IF’s vegne – at kunne udnævne dig til Æresmedlem i Brande IF.

På Brande IF's vegne

Michael Koch - Formand