Generalforsamling aflyst - nyt tidspunkt meldes ud senere

19. januar 2021 kl. 08:13
Coronaen flytter generalforsamlingen til et senere tidspunkt

2. bølge af Coronaen har lukket foreningslivet ned

Forsamlingsforbuddet gør at man ikke kan træne mere end 5 personer - altså er det faktisk ikke muligt. Men det betyder også at vi ikke kan mødes til Generalforsamling torsdag d. 28. januar 2021.

Det er klart at det ikke kan afvikles og derfor har vi efter råd fra DIF og vores advokat valgt at flytte Generalforsamlingen til et senere tidspunkt - siger Formand Michael Koch. Men bare roligt - regnskabet er ved at blive godkendt og der er fundet alle kandidater til bestyrelsen, så selvom Coronaen rykker datoen, så er det bare en ny dato og ikke fordi vi ikke er klar.

Vi har mange nyheder vi gerne vil præsenterer og derfor vil vi glæde os til at offentliggøre dette fortæller formanden. Det kommer til at handle om medlemmerne - både senior og ungdom/børn - og det kommer til at handle om vores frivillige. Heldigvis har Brande IF en sund økonomi, så vi kan investerer i det vigtigste vi har - nemlig vores medlemmer. Det glæder vi os til at kunne præsenterer...

Nyt tidspunkt for Generalforsamlingen udmeldes senere.