BRANDE IF ønsker ALLE en glædelig jul

19. december 2018 kl. 09:56
Tak for 2018 og på gensyn i 2019

2018 er klar til at tage sin afslutning - men som i fodboldkampe, så kan der godt blive lidt overtid. Derfor er vi ikke stoppet eller lukket ned og kigger man forbi Brande Stadion, så summer det stadig af liv og glade dage. Klubhuset gennemgår en mindre forvandling så vi i 2019 kan præsenterer nye bruser og bedre indeklima i gangarealet. 2 af omklædningsrummene bliver også istandsat, så opstarten af det nye fodboldår kan starte op med de bedste vilkår for Brande IF's medlemmer. Derfor skal der lyde en rigtig glædelig jul til alle vore medlemmer - og vi glæder os til at se jer i 2019.

Brande IF vil gerne takke sine sponsorer - uden jeres hjælp ville det være svært at drive en forening med det aktivitetsniveau som Brande IF ligger for dagen. Der skal også lyde en stort juletak til jer.

En stor tak og en glædelig jul skal der også lyde til en tæt samarbejdspartner i årets løb. Ikast-Brande Kommune har virkelig været en aktiv samarbejdspartner og tak for den store indsats I har lagt i at opfylde de ønsker de forskellige foreninger har.

GLÆDELIG JUL TIL ALLE