Menu

Turneringsform og regler

 

 

Er der ikke nok tilmeldte hold i hver række, kan rækker lægges sammen. 

BIF-CUP er åben for alle klubber, der er tilsluttet FIFA gennem sit respektive lands fodboldforbund. Før turneringsstart skal der afleveres en spilleroversigt med navne og fødselsdata på de spillere, der er spilleberettiget i turneringen.

 

Dette gøres ved tilmelding på ProCup.

 

Alle spillere skal være spilleberettiget i den klub, de spiller for under BIF-CUP - og skal kunne dokumentere dette ved tvivlsspørgsmål. En spiller der er på holdkortet, er "låst" og kan ikke benyttes på andre hold under turneringen.

 

Der må benyttes følgende antal spillere pr. kamp:   

5-mands: 8 spillere 

8-mands: 12 spillere 

11-mands: 15 spillere 

BIF-CUP spilles efter DBU og FIFAs regler og der benyttes kun dommere, der er godkendt af DBU eller har gennemgået kamplederkursus.

 

BIF-CUP spilles i 2 afdelinger:

Grundspil: - Man begynder i puljer. hvor alle spiller mod alle.

Slutspil: - Herefter går man videre i henholdsvis A- og B-puljer. Slutspilspuljerne efterfølges af placeringskampe, hvorfor alle hold ved BIF-CUP dermed garanteres at spille 6-8 kampe under stævnet. 

Der gives 3 point for vundne kampe og 1 point for uafgjort. I tilfælde af pointlighed i puljen gælder følgende: 

1. Indbyrdes kamp(e) 

2. Målforskel indbyrdes kamp(e) 

3. Flest scorede mål indbyrdes kamp(e) 

4. Målforskel i alle kampe 

5. Flest scorede mål i alle kampe 

6. Lodtrækning 

Udskiftning: Jf. FIFA's regler herfor. 

Advarsel/gult kort straffes med 5 min. udvisning til den pågældende spiller. Udviste spillere er automatisk udelukket i næste kamp. Turneringsudvalget kan i særlige tilfælde fastsætte strengere straf. 

Protester: Protest skal nedlægges til kampens dommer lige efter kampen og derefter senest 30 min. skriftligt til informationskontoret. Protestafgiften er på kr. 300,-, som skal betales ved aflevering af protesten. Beløbet tilbagebetales, hvis protesten godkendes. Turneringens sportslige udvalg består af: 

Sportsligt udvalg:             Brian Nielsen, Dan Bach Olesen og Peder Poulsgaard

Det sportslige udvalg er til enhver tid berettiget til at dispensere for alle ovenstående regler og det sportslige udvalgs afgørelser kan ikke appelleres.