Menu

Fritidsaktiviteter

BIF-CUP er årets arrangement for hele familien, og du har rig mulighed for at hygge dig med dine nærmeste både på og udenfor banen. Tag fx en tur i svømmehallen, hav det sjovt i legeområdet med hoppeborge mm.

Der er noget for enhver spiller – selv om det vigtigste selvfølgelig er at spille en masse gode kampe. Også i byen er der masser af aktiviteter, og så kan BIF-CUP også være udgangspunkt for udflugter til populære turistmål som Legoland og Givskud Zoo, hvortil der kun er 20-30 km. Endvidere finder man herlige sandstrande ved Vesterhavet blot en times kørsel fra Brande. 

Brande stiller endvidere gader og torve tilrådighed for den anden internationale festival for gadekunst i Danmark. Læs mere om International Street Art Festival, som masser af BIF-CUP deltagere nød godt af at følge ved premieren i starten af juli.
 KLIK HER.

Samtidig er det muligt for BIF CUP-fodboldforældre og børn at tage et smut ud til Brande Golfklub og prøve sig af på enten par3-banen eller 18 huls-banen.

KLIK HER for at læse mere.

Visit Ikast-Brande tilbyder endvidere gerne at være behjælpelig med booking af overnatningsmuligheder for forældre og søskende i fx et hyggeligt feriehus i naturskønne omgivelser, ligesom de står til rådighed med inspiration og vejledning til seværdigheder og aktiviteter i området omkring Brande. Læs meget mere på deres hjemmeside: www.visitikast-brande.dk eller på telefon +45 2012 4949 hvis du ønsker yderligere information. På deres hjemmeside kan man ligeledes læse deres nye oplevelsesguide for 2018 i en elektronisk udgave her.

Vi glæder os til at se Jer i Brande!